For tilbud

TEAM RENGØRING

ALTID PÅ PLETTEN

 

HVAD KAN VI

 

  • Hvad kan vi
  • Rengøring - vi i mødekommer jeres behov inden for rengøringservice med stor erfaring, fleksibilitet og høj kvalitet til private og erhversdrivene.
  • Vinduespolering - I forbindelse med rengøringsservice tilbyder vi også vinduespolering inden- og udenfor hos dem der ønsker det.
  • Ejendomsservice - vi tilbyder en række services til din private ejendom, erhvervsdrivene eller boligforeninger - både inden- og udenfor.

 

 

Fra

50.-

Vinduespolering

 

Vi har et team af vinduespudsere, som hver især har know-how og stor erfaring i at polere butiksruder, vinduer i erhvervsejendomme og private boliger, glasskillevægge, glas- og for den sags skyld. Og du bestemmer naturligvis, om vi skal polere indvendigt, udvendigt, om sommeren, om vinteren og hvor tit vi skal gøre det.

vi efterhånden lært, hvordan vi skræddersyr den aftale, der passer bedst til dig

 

Fra

199.-

PRIVAT HJEM OG LEJLIGHEDER

 

Vi sætter en stor ære i levere et godt og tilfredsstillende arbejde og efterlader altid et resultat i topkvalitet – derfor er vi den helt rette samarbejdspartner, når det drejer sig om privat lejligheder/boliger fuld service

 

Vores mange tilfredse kunder inden for privat rengøring afspejler vores medarbejderes store grundighed. Vi gør rent over alt i hjemmet og sørger også for at komme ind under sofaen, bag dørene og ud i alle hjørnerne, ligesom vi også løfter på alle genstande, når vi tørrer af for støv Og vores time pris er kun 199.-

 

 

 

 

Fra

219.-

FIRMA / ERHVERV

 

Vi renser skærme, tastaturer, telefoner m.m.

Vi tørrer af under regnemaskiner og andet kontorudstyr

Vi sørger for støvsugning og gulvvask

 

Vores medarbejdere er alle grundige og kvalitetsbevidste rengøringsfolk, der sikrer en kontorrengøring og højeste kvalitet. Vi gør ”runder hjørner firkantede” og kommer ind i alle hjørner og kanter.

 

Ring eller book en møde

Telefon nr 71 700 015

Mobil nr 24435043

Føle os

© All Rights Reserved

TEAM RENGØERING Aps

Alti på pletten